Workshop 'Omgaan met jezelf, en met elkaar'

Hoe kun je jezelf meer met je partner verbinden, zónder jezelf kwijt te raken? Dat is het centrale thema van de workshop ’Omgaan met jezelf, en met elkaar’. In vijf bijeenkomsten komen allerlei aspecten rond interactie en communicatie aan de orde en werken we aan meer verbondenheid op verschillende niveaus.

De workshop is bedoeld voor stellen die er samen voor kiezen om de kwaliteit van hun relatie te verdiepen en het ’samen’ weer meer te ervaren. Dat betekent niet dat er een relatieprobleem zou moeten zijn als je aan de workshop mee wilt doen. Er is immers altijd ruimte voor verdieping in het contact. Maar ook stellen die elkaar op de een of andere manier wat zijn ’kwijtgeraakt’ kunnen aan de workshop meedoen. Het is wel nodig dat beiden de bereidheid hebben om open naar zichzelf en naar elkaar te kijken.

In de vijf bijeenkomsten van telkens een dagdeel wordt veel aandacht besteed aan het ervaren van jezelf (met je eigen wensen en verlangens) en ook aan waar jullie samen behoefte aan hebben in het contact. Het gaat dus zowel om het ’ik’ en het ’jij’ als om het ’wij’. In de workshop krijg je als koppel hulpmiddelen aangereikt voor een verdieping van jullie relatie. Dat doen we onder andere via oefeningen, die je telkens samen doet. Ook wissel je met de andere deelnemers ervaringen uit en leer je van elkaar.

De data van de eerstvolgende workshop zijn nog niet bekend. Stuur even een mailtje, dan houden we je op de hoogte zodra de startdatum bekend is.