Begeleiding met respect en betrokkenheid

Wanneer de kwaliteit van je relatie je teleur stelt, dan hoef je daar niet tevreden mee te zijn. Vanzelfsprekend zijn er verschillen tussen partners en die mogen er ook zijn, maar als ze belemmerend gaan werken is het goed om daar samen naar te kijken. De glans van het begin is er wat vanaf. De uitdagingen van het leven hebben hun tol geƫist. Hoe kun je dan de liefde die in het begin zo voelbaar was, weer gaan ervaren?

Wij begeleiden samen stellen die aan deze vragen willen werken. Open en eerlijk, en met respect voor beiden, willen we samen met jullie kijken naar wat er gaande is, en hoe jullie het gevoel van 'samen' terug kunnen vinden.

We gebruiken de beproefde methode van Cuvelier, waarin de manier waarop je met jezelf en met de ander omgaat, centraal staat. We vullen dit aan met de diepgaande ervaringen van Jan en Mieke van Hulst, onze grote voorbeelden in dit werk. Onze eigen ervaring met de diepte- en hoogtepunten van het leven vormen eveneens een belangrijke bron.

In de begeleiding gaan we geen onderwerp uit de weg. Omdat we samen werken is er evenwicht in de ondersteuning van beide partners. En vooral is er respect voor dat wat er is.

Jullie zijn welkom.